SEUCH Jaideld Quirina The Gypsy - "Miss Zelda"Tanken på att köpa en ny hund till kenneln föddes på Crufts 2007. Jag hade länge tittat på Miss Zelda’s mamma Bridie och tyckt att hon hade många likheter med vår Enija. Jag tog kontakt med Martin och Alaine och frågade om jag fick köpa en tik i Bridies kull vilket jag fick, tack och lov.

Miss Zelda är ett energiknippe utav guds nåde och hon tröttnar aldrig på att reta upp de andra hundarna. Det är ständigt hon som ligger underst i högen av hundar som fostrar. Miss Zelda var redan när hon bodde i England fullständigt oberörd av vad hon hittade på för bus och hemma hos oss har hon fortsatt. Hon är uppvuxen tillsammans med båda våra söner och är den bästa barnvakt/lek kompis man kan tänka sig.

Hon har en enastående päls och jätte bra färg och ett jättetrevligt temperament. Hon är utställd en del under 2008 med bla BIS-4 valp, BIS-3valp och BIS2 vuxen som resultat på de inofficiella utställningar hon varit med på. På världsutställningen blev hon tilldelad excellent alla tre dagarna.

SEUCH Jaideld Quirina The Gypsy
Jaideld Warpath WarriorQuaintways Uchelwr Of Tanworth Flojo Marathon Man
Quaintways Ayron Brinhines
Gypsy Lady Of JaideldStarcyl King John
Jemma Of Janber
GBCH
Jaideld Floretine Gypsy
GBCH
Stargus Dante In Tebross
MULTI CH
Stargus Galileo
GBCH
Stargus Athena
GBCH
Jaideld Gypsy Lady Luck
Quaintways Uchelwr Of Tanworth
Jaideld Gypsy Girl